Overzicht

SPSS-curssusen


Wilt u liever zelf aan de slag met de databestanden van uw onderzoek? Wij verzorgen SPSS-cursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Deze cursussen vinden plaats bij ResearchNed in Nijmegen maar kunnen bij voldoende aanmeldingen ook plaats vinden op een door u gewenste locatie.

In de cursus voor beginners gaan we onder ander in op hoe u bestanden van en naar SPSS exporteert, u leert werken met syntaxen en doet ervaring op met de meest gebruikte statische toetsen.

In de cursus voor gevorderden leert u onder andere hoe u bestand van verschillende onderzoeken aan elkaar kunt koppelen en u leert gevorderden technieken voor bestandsmanipulaties. Tevens gaan we in op geavanceerde opties in tabellen (bijvoorbeeld het toevoegen van significanties) en op het werken met regressie-analyses.